Bouwen aan jouw unieke business

Je weet heus wel waar je voor staat in je bedrijf, maar het lijkt alsof je niet verder komt. Je bent zichtbaar op social media maar krijgt weinig respons. Je houdt superveel van je vak, maar heel eerlijk voel je je vaak leeg aan het einde van de dag. Je wil meer, of beter betalende klanten en eindelijk een fatsoenlijk salaris. Je steekt zoveel uren in je bedrijf en je hoofd zit vol, hoe kun je het in hemelsnaam anders aan gaan pakken? Je bent een gever, maar de balans is weg. Je weet soms zelfs niet of je het zo nog wel zo leuk vindt op deze manier. Je hoofd zit vol watten. Het liefst zou je iets minder sores willen en meer willen verdienen.
Hoe zou het voor je zijn als jouw bedrijf nu eens voor je gaat werken? Zodat je eindelijk kunt gaan doen waar je goed in bent en ook het allerliefste doet? Hoeveel rust zou het jou geven als je jouw ideale klant meer moeiteloos bereikt? Als je aanbod en doelstelling glashelder zijn én je op een logische en haalbare manier toewerkt naar het salaris wat je wilt verdienen? En tot slot ook nog vrije tijd overhoudt?

Dat klinkt toch bijna te mooi om waar te zijn?

We denken te moeilijk, we gaan zo aan de logica voorbij dat we er blind voor zijn, maar deze (her)start is mogelijk binnen het drie maanden 1-op-1 traject waarbij ik in jouw huid en business kruip en als het ware jouw resetknop ververs. Al vanaf de eerste dag begint de energie te stromen!


Laat ik er meteen bij vertellen dat ik je het ei van Columbus niet ga leren uitvinden of dat ik alle antwoorden geef op je vragen. Ik zet je aan tot actie en samen ontwikkelen we een strak plan van aanpak mét resultaat

Bouwen aan jouw unieke business in drie maanden

Tijdens dit traject gaan we intensief samen aan de slag met:


Een kijkje in je huidige bedrijf en daarna een totale transformatie of reset naar jouw unieke bedrijf van de toekomst met een plan van aanpak om je doelen te realiseren. Haalbaar en meetbaar, simpel en doeltreffend. 


Je start met de online cursus verbeter je business, begin bij jezelf. Deze cursus bestaat uit 10 modules, na afronding hiervan start het vervolgtraject van drie maanden. 

Het traject

Logo Annelies Academy
 • 4 tot 6 bijeenkomsten via zoom of live bij Annelies Academy waarin we stap voor stap het plan gaan uitwerken
 • Onbeperkt app en mail contact met Annelies gedurende het traject (weekenden uitgezonderd)
 • Online leeromgeving
 • Video's en/of opgenomen webinars
 • Business Canvas Model
 • Presentatie van jouw bedrijf met reflectie en vooruitgang
 • Werkboek met opdrachten
 • Businessplanner
 • Eindevaluatie

Vanaf dag één kun je al progressie boeken!

Aan het einde van dit traject weet je hoe je je valkuilen kunt omzeilen en je sterktes kunt inzetten met de hervonden balans. Alles is helder en georganiseerd en het maken van keuzes is niet meer moeilijk. Je weet waar je staat, waar je naartoe wilt en wat je te doen staat om je doel te bereiken. Je hebt er superveel zin in en kijkt al uit naar de volgende stap, omdat deze groei naar meer smaakt. 

Schrijf je niet in als:

Je wacht om gered te worden.

Wat ik van je vraag is je commitment en opvolging van opdrachten en actieplannen. Ik zet me voor de volle 100% in om jou te ondersteunen en sterker te maken richting je droomleven, maar alleen samen gaat het lukken! Afhankelijk van jouw ambitie en gretigheid ga je een grote groei doormaken! En dat lukt niet in je comfortzone.

Als je het nu aandurft en ervoor gaat dan kan ik je zeggen dat alles mogelijk is!

Mira Mi

Na een coachinggesprek met Annelies merkte ik direct een hele positieve verandering in mijzelf en verkocht in die week ook direct een grote order aan producten en een behandeltraject. Annelies luisterde tijdens het gesprek met oprechte aandacht en kon vrijwel direct tot de kern doordringen. Het grote voordeel van de coaching van Annelies is dat zij een aantal dingen die ik graag wil bereiken al bereikt heeft en daarom voor mij ook een goede coachingspartner kan zijn. Zij kent immers de klappen van de zweep al. Annelies stimuleert om direct over te gaan in acties. Ik weet zeker dat ik aan het eind van het traject de stappen die ik moet zetten om mijn doelen te behalen duidelijk in kaart heb en dat er al een groot verschil zichtbaar zal zijn in een groei van het aantal klanten en mijn omzet.

Miriam Duijvestijn - Mira Mi Beauty & Well-Being
Logo Annelies Academy

1-op-1 traject

 • Online cursus verbeter je business, begin bij jezelf
 • Drie maanden traject bouwen aan jouw unieke business 
 • Investering op aanvraag
 • Vragen of aanmelden? Klik dan op onderstaande button