Annelies

Over Annelies Academy

30 jaar ondernemer in beauty 

Missie

Beauty ondernemers in hun kracht zetten en helpen groeien naar ondernemers met impact, voor meer geluk én succes. Mijn drive om de beautysector naar een professioneler level te brengen is ontstaan tijdens mijn carrière in mijn eigen beautybedrijf dat ik met veel vallen en opstaan succesvol maakte. Wat was ik mezelf met alles wat ik nu weet, in die groeifase graag tegengekomen! Het is mijn missie én tijd om anderen te helpen om verder te groeien. Als je gemotiveerd bent, ligt er een wereld voor je open. Pak die kans!

Ons team

Founder Annelies Academy

Annelies Aarts

Founder Annelies Academy

Britt Office Manager

Britt Aarts

Office Manager

Onze diensten

Laptop

Online trainingen

Elke online training met duidelijke opdrachten brengt je een stap dichter bij je missie. Bouw je bedrijf op een stevig fundament. Deelname aan de training geeft je gratis toegang tot de community met gelijkgestemden.

Annelies Academy

Coaching

Coachgesprekken met Annelies

Exclusieve Mastermind

Deze Exclusieve Mastermind is een jaartraject met gelijkgestemden uit de beauty branche, onderverdeeld in starters en gevorderden. Met een groep van 10 personen werken we maandelijks op een bijzondere manier aan het realiseren van doelen. Echt groeien doe je samen!

Ervaringen:

Testimonial
Ik ben gestart  met de online training en vind ‘t een super aanrader. jezelf goed onder de loep nemen om het beste uit jezelf te halen. Nog niet klaar met de training maar zit er helemaal lekker in en heb al veel genoteerd in mijn bullet journal. Heel verhelderend. Ik zit in een carriereswitch en ook voor mij is ‘t zeer nuttig. Mijns inziens heeft Annelies de kern te pakken om jezelf te laten groeien tot zover jij maar wilt. Veel kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs! Ben er heel blij mee.
Wanda Kuijpers
arrow_drop_up arrow_drop_down