Verbeter je business, begin bij jezelf
25 februari 2021 

Verbeter je business, begin bij jezelf

Stel niet uit, maar begin NU!

Dat zei ik streng tegen mezelf over het plan waar ik al langer mee rondliep. Er is altijd wel een reden om het uit te stellen of het niet te doen. Had ik daar wel tijd voor? Ik heb me afgezonderd van alle prikkels en sociale contacten en heb lange dagen gemaakt, die niet voelden als lange dagen omdat ik in een flow zat. Ja echt, ondanks de verplichte sluiting van onze Medi Spa! Ik heb losgelaten waar ik geen invloed op had en ben daaraan gaan werken waar ik wel invloed op had. Achter de schermen heb ik erg hard gewerkt en er voor mijn gevoel een waardevolle training van gemaakt. Maar nu het staat ben ik blij, euforisch en lichtjes trots en popel om het te mogen gaan delen.

Mijn missie is om de Beauty Professional verder te helpen, op weg naar een hoger doel. Meer geluk en succes in Business, want het kan altijd beter.

Maar let op!  Volg deze training alleen als je gemotiveerd bent en verder wilt komen, uit de safe zone!

Verbeter je Business, begin bij jezelf

Met deze unieke training bied ik je handvatten en inzichten aan om vanaf nu op een andere manier met je bedrijf om te gaan.

Waarom ik deze training ontwikkeld heb:

  • Omdat ik mezelf zoals ik nu ben, graag had ontmoet op een eerder moment in mijn business. Het had me veel bespaard, en me sneller gebracht naar waar ik wilde zijn. bij dit onderdeel. Maar ik moest mijn pijn doorvoelen, mijn lessen leren.

  • Dat begrijp ik nu. Natuurlijk moet iedereen lessen leren, maar ik ben veel tijd verloren door van mijn corebusiness af te raken en uiteindelijk mijn kernwaarde te (her)vinden.

  • Ik had me als helper opgesteld, maar ben een gedoodverfde winnaar van oorsprong. Een leider die graag anderen in hun kracht zet. Niet een helper die alle brandjes blust. Maar wat heb ik veel brandjes geblust.

Wil jij die lange (en kostbare) reis besparen en al sneller succesvol zijn in je leven en werk?

Dit leer je niet op school. Dit leer je door toe te passen.

Wat leer je tijdens deze online training?

Wat ik je beloof is dat je een portfolio opbouwt die helder en enorm winstgevend gaat worden. Die je de juiste stappen laat nemen in het vervolg van je carrière en je daardoor enorm veel kosten gaat besparen.

Die je plannen voor de toekomst concreet maakt, maar meteen ook omzet in daden in het aantrekken van nieuwe klanten en meer verkoop. Maar bovenal leer je jezelf kennen en coachen naar meer geluk en succes.

Stel je voor, meer winst en meer zelfvertrouwen! Deze gaan namelijk samen op.

Nog een ander voordeel is dat je door deelname gratis aan mag sluiten bij de speciaal hiervoor opgerichte Community voor gelijkgestemden op een speciaal platform. Om van elkaar te blijven leren. Uitsluitend positief en business gericht!

Besef dat het een leidraad is, waarnaar je gaat leven en werken. Van niets doen, komt niets. Het is een fundament, een begin van iets moois wat heel groot kan worden. Enjoy the club!

Wat kost deze training?

De complete training van 10 modules kost 199 euro

EARLY BIRDS voordeel

Tot 1 maart bied ik deze aan voor een introductieprijs van slechts 99 euro !

Wil jij de training gaan volgen? Dit kan via deze link!
Na aanschaf krijg je per mail inloggegevens voor jouw online training.

Het belang van werken aan je bedrijf

Je popelt om weer op te kunnen starten, logisch, er moet weer geld in het laatje komen en je wilt niets liever dan behandelen, of niet?

Ik geef als tip mee dat het enorm belangrijk is om tenminste een klein deel van je tijd te reserveren om AAN je bedrijf (jezelf) te werken in plaats van erin. Het zal je veel meer opleveren in minder uren!

Ja, ik schrijf me nu in voor de online training, ik ga voor succes en mijn droom achterna!

Samen komen we nóg verder!

Met hartelijke groeten,

Annelies Aarts

Over de schrijver
Reactie plaatsen