Ontdek het aanbod van Annelies Academy

Haal meer uit je beauty onderneming!

Laptop

Online trainingen

Elke online training met duidelijke opdrachten brengt je een stap dichter bij je missie. Bouw je bedrijf op een stevig fundament. Deelname aan de training geeft je gratis toegang tot de community met gelijkgestemden.

Annelies Academy

Fysieke trainingen

Tijdens de fysieke trainingen leiden wij beautyprofessionals op tot zelfverzekerde, succesvolle en overtuigende specialisten die opvallen in het lawaai. 
Mastermind

Exclusieve Mastermind

Deze Exclusieve Mastermind is een jaartraject met gelijkgestemden uit de beauty branche, onderverdeeld in starters en gevorderden. Met een groep van 10 personen werken we maandelijks op een bijzondere manier aan het realiseren van doelen. Echt groeien doe je samen!

Logo Annelies Academy

Dé succesfactor voor beauty ondernemers

Dat je een passie voor je vak hebt mag duidelijk zijn, maar vind jij het ondernemen ook zo tof? Wil jij behalve een beauty expert ook een topondernemer worden? Dan kan ik jou verder helpen!

Ondernemen is namelijk een heel andere tak van sport dan je vak uitoefenen. Toch start een grote groep met een eigen onderneming, en lopen daar vervolgens tegen vele obstakels aan. 

Herken jij de volgende problemen?

  1. Weinig winst
  2. Weinig klanten
  3. Hoge kosten
  4. Weinig tijd
  5. Lekkende energie
  6. 1000 dingen in je hoofd die je moet doen
  7. Wat vandaag goed is, is morgen alweer verouderd
  8. Je voelt je eenzaam en alleen staan

Intussen droom je verder, maar het gaat niet of moeizaam vooruit. Je kunt financieel maar net rondkomen terwijl je zo hard werkt. Is dat wat je voor ogen had, heel eerlijk? 

Annelies Academy

Loopt je bedrijf op rolletjes en voel je je er erg comfortabel bij? Dan is deze academy niet voor jou. Of toch wel?

Heb je behoefte aan meer inkomen, meer klanten of meer grip op je tijd? Voel je je eenzaam als ondernemer of zie je niet waar je naartoe wilt? Ben je extreem gemotiveerd om te leren én te groeien naar een gelukkige en succesvolle ondernemer? Wil je meer vrije tijd en winst?


Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Stop met leren, ga toepassen!


Je bent een expert in je vak, maar je bent ook ondernemer geworden. Stilstaan is achteruitgang, helemaal in een sterk veranderende wereld. We verkopen geen product maar een oplossing. En niemand anders dan jijzelf bent het merk. 

Online training

Online Training

Een succesvolle business bouw je op een stevig fundament, dat fundament ben jij. Vanuit jouw kernwaarden kan een bedrijf groeien en weet je welke keuzes je moet maken die je verder brengen. Je ervaart meer geluk en zet doelen om in actie.

In 10 modules ga je opnieuw op ontdekkingsreis en ontwikkel je een eigen portfolio met een doelen en actie boek. Je wordt wakker geschud, krijgt inzicht en overzicht. Je bent verrast, er gaat een wereld voor je open. Je weet wat je te doen staat.

Coach

Van klanten fans maken

“Mijn klanten zijn tevreden, veel komen graag terug, maar ik zou zo graag méér resultaat halen uit mijn salon”. Voor veel beauty experts blijft het lastig om meer klanten te krijgen of de juiste klanten te krijgen en om hun omzet te verhogen. Zonder iets aan te smeren, want daar houdt niemand van.
Annelies Academy

Laat je team stralen!

Training voor leidinggevenden in de beauty branche 

 

Medewerkers die vinden dat ze alles al goed doen, terwijl jij daar anders over denkt. Je wil ze graag bijsturen, maar weet niet goed hoe. Of teamleden die voor zichzelf gaan beginnen of elders gaan werken. Hoe zou je die aan boord kunnen houden? Wellicht ben je zelf doorgegroeid van schoonheidsspecialist naar ondernemer of leidinggevende met een team. Voor velen is het lastig om hun medewerkers ècht betrokken te krijgen en te houden.

traject

Exclusieve Mastermind

Je weet als geen ander hoe pittig het ondernemen in Beauty is. De investeringsgevoeligheid en de concurrentie op elke hoek van de straat. De klanten die moeilijk te bereiken zijn of te weinig kopen. Van je dienstverlening alleen kun je geen dik belegde boterham eten. Of je kunt niet opschalen omdat je vol zit en maar twee handen hebt. Je zit muurvast. Of je kampt met leegstand doordat de klant niet op komt dagen. De markt verandert, verander je mee?