Succes ontstaat vanuit jouzelf, alleen met jouw identiteit ben je uniek

Je twijfelt steeds welke keuzes je moet maken om meer klanten te krijgen of om ze niet te verliezen. Je wilt niet achterlopen op je collega’s. Je hebt al een prachtig aanbod en soms zie je door de bomen het bos niet meer. De trainingen op vakgebied zijn allemaal interessant maar ze slokken tijd en geld op. Toch blijf je je verder specialiseren, terwijl je business niet echt meer oplevert. Je zou zo graag een plan van aanpak willen die je echt succesvoller gaat maken, maar hoe kun je nu weten wat jou echt verder helpt? Iedereen biedt huidverbetering aan, wat maakt jou nu zo bijzonder?

Je bent niet de enige die hiermee kampt

Het ondernemerschap voelt voor vele ondernemers eenzaam. Veruit de meeste beauty ondernemers werken met hun hart. Ze zijn empathisch en hebben alles over voor hun klanten, meer dan voor zichzelf. Ze nemen genoegen met een karige boterham en gaan door met doen waar ze goed in zijn, de onderneming komt op de laatste plaats.

Je wil het anders gaan doen

Je wil verder groeien en beseft dat het nu eens tijd wordt voor jezelf. Je bedrijf groeit niet harder dan dat jij zelf groeit. Hoe kun je nu een uniek bedrijf opzetten dat ook nog eens goed winst draait zonder dat je telkens hoeft te investeren of veranderen?


En dat kan!


Succes is namelijk gebaseerd op jou als persoon en jouw unieke aanbod. Jouw kernwaarden zijn de purpose van je bedrijf, de reden waarom je doet wat je doet. Niemand anders dan jij bent het fundament van je bedrijf.

Hoe zou het voor je zijn als:

  • Je jouw dromen om zou kunnen zetten naar doelen?
  • Je kernwaarden helder zijn en je verrassende inzichten krijgt?
  • Je beperkende overtuigingen overboord gegooid zijn en je zelfvertrouwen groeit?
  • Je pad naar de toekomst duidelijk wordt en de keuzes gemakkelijker worden?
  • Je een fundament onder je business gaat bouwen dat staat als een huis?

Dat is mogelijk met de online training 'Verbeter je business, begin bij jezelf'

Een training van 10 modules met lessen en opdrachten, duidelijk uitgelegd door video's van mijzelf. Ik deel mijn ervaringen en herken je pijnen. De voordelen:


  • Je maakt de training op eigen houtje op de voor jou geschikte tijdstippen
  • Een introductie zoomcall van een half uur met uitleg
  • Je leert werken in een bullet journal
  • Je komt in de business community met gelijkgestemden
  • Na het volgen van de training volgt een zoomcall van een half uur met bruikbaar advies op mail

Ben jij er klaar voor om de volgende stap te maken? Gun je jezelf om een groei door te maken in persoonlijke ontwikkeling die je hele leven, maar zeker je business ten goede komt?


Zonder een fundament bouw je op drijfzand, en blijf je meewaaien met de wind en de eisen van de klant.

Na de training en de call vallen voor jou de puzzelstukjes in elkaar. Je weet waar je voor staat en welke richting je uit wilt. Je popelt om hiermee aan de slag te gaan. Je gaat andere stappen zetten en durft vaker nee te zeggen. Je gaat je verder ontwikkelen, op de basis die je opnieuw hebt gelegd. Op jouw fundament, waarvan er geen tweede is. Je leeftijd is hier ondergeschikt, je vindt jezelf opnieuw uit in de beste versie van wie je nu bent!

€ 195,-

Verbeter je business, begin bij jezelf

Online training

Testimonial
Ik ben gestart  met de online training en vind ‘t een super aanrader. jezelf goed onder de loep nemen om het beste uit jezelf te halen. Nog niet klaar met de training maar zit er helemaal lekker in en heb al veel genoteerd in mijn bullet journal. Heel verhelderend. Ik zit in een carriereswitch en ook voor mij is ‘t zeer nuttig. Mijns inziens heeft Annelies de kern te pakken om jezelf te laten groeien tot zover jij maar wilt. Veel kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs! Ben er heel blij mee.
Wanda Kuijpers - Beauty Expert
Este
Wat ik ontzettend fijn vind aan deze online training is dat je hem op je eigen tempo en tijdstippen kan volgen, maar dat Annelies er ondertussen wel persoonlijk(!) voor zorgt dat je het niet te vrijblijvend houdt. Je wordt echt gestimuleerd om door te pakken en de kennis niet te laten liggen tot volgend(e) week/maand/jaar.
 Ik heb in de loop der jaren al meerdere coaching trajecten gevolgd en deze training zit helder in elkaar. Niet zweverig en to the point. Zo heb ik het graag.
 Echt een aanrader
Dorothy Baetens - Schoonheidsinstituut Esthedo
liesselot
 De training kwam er op een moment dat ik het even allemaal niet meer wist. Al van bij het begin, ging ik helemaal in de training op. Op deze manier had ik mijn salon nog nooit bekeken. Altijd was ik ervan uitgegaan: wat willen mijn klanten? Jij verplichtte mij om naar mezelf te kijken, en dan kom je jezelf wel meermaals tegen... dingen die je wist, maar had verdrongen, komen weer naar boven. Gaandeweg voelde ik de motivatie om er tegenaan te gaan, ondanks moeilijke omstandigheden, weer helemaal opborrelen. Het mooiste wat ik voor nu uit de training kon halen, is mijn werkpunt zelfvertrouwen. En ik heb ook geleerd om dagelijks mijn gedachten te gaan registreren want... wat zit mijn hoofd soms vol. Het bullet journal is voor mij dan ook een vertrouwd boekje geworden en ik leer steeds beter hoe ik het in mijn voordeel kan gebruiken. Ik ben van plan om de training altijd maar opnieuw te doorlopen. En altijd die werkpunten eruit te halen, en eraan te gaan werken. 1 voor 1, volgens prioriteit. Dankjewel dat ik aan je training mocht deelnemen, een blijvende eye-opener.
Liesselot van Asche - Feliz Skincare & Beauty