Een succesvolle business bouw je op een stevig fundament, dat fundament ben jij!

ONLINE Training

Graag had ik mezelf, met mijn huidige inzichten, ontmoet op een eerder moment tijdens mijn ondernemerszoektocht. 

Het had me veel tijd en verkeerde keuzes bespaard, en me sneller gebracht naar waar ik wilde zijn. werk harder AAN, dan in je business, is misschien wel mijn belangrijkste les geweest! 


Wil jij die lange (en kostbare) reis besparen en sneller succesvol zijn in je leven en werk?

Dit leer je niet op school. Dit leer je door toepassen.

Start vandaag voor het succes van morgen

Na deze online training kun je verder bouwen op het juiste spoor, met jouw unieke talent. 

Wat ik je beloof is dat je aan je eigen merk bouwt, dat staat als een huis en winstgevend gaat worden. Maar let op, zonder actie geen reactie! Je weet betere keuzes te maken waardoor je kosten bespaart. Je maakt je plannen voor de toekomst concreet, en zet ze om in daden. Meer klanten, meer winst, meer passief inkomen, meer tijd, meer online of wat je wens ook is. Stel je voor, meer winst en meer zelfvertrouwen! Maar bovenal leer je jezelf kennen en coachen naar meer geluk en succes.


  • Meer winst 
  • Meer klanten
  • Meer inkomen
  • Meer tijd 
Testimonial
Ik ben gestart  met de online training en vind ‘t een super aanrader. jezelf goed onder de loep nemen om het beste uit jezelf te halen. Nog niet klaar met de training maar zit er helemaal lekker in en heb al veel genoteerd in mijn bullet journal. Heel verhelderend. Ik zit in een carriereswitch en ook voor mij is ‘t zeer nuttig. Mijns inziens heeft Annelies de kern te pakken om jezelf te laten groeien tot zover jij maar wilt. Veel kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs! Ben er heel blij mee.
Wanda Kuijpers - Beauty Expert
Este
Wat ik ontzettend fijn vind aan deze online training is dat je hem op je eigen tempo en tijdstippen kan volgen, maar dat Annelies er ondertussen wel persoonlijk(!) voor zorgt dat je het niet te vrijblijvend houdt. Je wordt echt gestimuleerd om door te pakken en de kennis niet te laten liggen tot volgend(e) week/maand/jaar.
 Ik heb in de loop der jaren al meerdere coaching trajecten gevolgd en deze training zit helder in elkaar. Niet zweverig en to the point. Zo heb ik het graag.
 Echt een aanrader
Dorothy Baetens - Schoonheidsinstituut Esthedo
liesselot
 De training kwam er op een moment dat ik het even allemaal niet meer wist. Al van bij het begin, ging ik helemaal in de training op. Op deze manier had ik mijn salon nog nooit bekeken. Altijd was ik ervan uitgegaan: wat willen mijn klanten? Jij verplichtte mij om naar mezelf te kijken, en dan kom je jezelf wel meermaals tegen... dingen die je wist, maar had verdrongen, komen weer naar boven. Gaandeweg voelde ik de motivatie om er tegenaan te gaan, ondanks moeilijke omstandigheden, weer helemaal opborrelen. Het mooiste wat ik voor nu uit de training kon halen, is mijn werkpunt zelfvertrouwen. En ik heb ook geleerd om dagelijks mijn gedachten te gaan registreren want... wat zit mijn hoofd soms vol. Het bullet journal is voor mij dan ook een vertrouwd boekje geworden en ik leer steeds beter hoe ik het in mijn voordeel kan gebruiken. Ik ben van plan om de training altijd maar opnieuw te doorlopen. En altijd die werkpunten eruit te halen, en eraan te gaan werken. 1 voor 1, volgens prioriteit. Dankjewel dat ik aan je training mocht deelnemen, een blijvende eye-opener.
Liesselot van Asche - Feliz Skincare & Beauty

Verbeter je business, begin bij jezelf

Annelies Academy

Training

In 10 modules ga je opnieuw op ontdekkingsreis en ontwikkel je een eigen portfolio met een doelen en actieboek. Je wordt wakker geschud, krijgt inzicht en overzicht. Je bent verrast, er gaat een wereld voor je open. Je weet wat je te doen staat. De training kun je op elk voor jouw gewenst moment opstarten en op eigen tempo volgen. Maar… maak het niet te vrijblijvend, ga een commitment aan met jezelf en stel jezelf een doel dat je er tenminste wekelijks enkele uren aan werkt. Het zal je veel opleveren!
Annelies Academy

Community

Als extra bonus word je deelgenoot van de Community, waarin we onderling actief zijn met alles wat over business gaat. Daar gaan we elkaar verder steunen en helpen, om samen door te groeien. Besef dat het een leidraad is, waarnaar je gaat leven en werken. Van niets doen, komt niets. Het is een fundament, een begin van iets moois wat heel groot kan worden. Enjoy the club!

Annelies Academy

Voor wie?

Voor de specialist die nog aan het zoeken is naar het echte concept. Voor wie het nog niet loopt zoals ze wil of voor iedereen die wil groeien naar meer geluk en succes. Het is namelijk een basis. Een fundament en een werkwijze die bij jou past, omdat je gaat werken en leven volgens jouw waarden. (En nee, daar was je je misschien niet eens van bewust). Zonder deze basis bouw je eigenlijk op drijfzand, en bestaat de kans dat jij niet het door jou gedroomde leven leidt, maar dat van de verwachtingen van de ander. 

Ja, ik wil me aanmelden voor de training!

arrow_drop_up arrow_drop_down