Kinderen hun droom laten verwezenlijken
30 oktober 2018 

Kinderen hun droom laten verwezenlijken

 

 

Volgens mij is dit een oergevoel dar we allemaal in ons hebben. Kinderen zijn de meest kwetsbare groep mensen op onze wereld. Ze zijn afhankelijk, en een beetje extra zorg kan bepalend zijn voor hun toekomst. Als je het gevoel hebt dat je op een kleine manier bijdraagt aan de kwaliteit van leven van mensen die het minder goed hebben dan wij op deze wereld, dan bekruipt je toch meteen een voldaan gevoel?

Het klinkt doodeenvoudig, maar we weten natuurlijk dat het allemaal veel meer complex ligt. Door heel veel factoren. Factoren die buiten ons om gaan, de omstandigheden. We zijn druk met onze eigen dagelijkse beslommeringen en zorgen. Beelden raken ons in het moment, maar dat verdwijnt al snel weer naar de achtergrond. Dat is maar goed, want we kunnen niet alle ellende op onze schouders dragen.

Kerstevent Beauty Health & Living met ondersteuning aan het goede doel

In de decembermaand zijn we bezig met cocoonen. Met gezelligheid en vaak overdadigheid. Knus en warm, sfeervol en dicht bij elkaar zijn. Juist in deze periode kunnen we dat fijne gevoel nog extra kracht bij zetten door een ander te helpen.

Op 29 november houden we een sfeervol kerstevent in Annelies Medi Spa.

Tickets zijn te bestellen via deze link

Op deze avond start voor de maand december de ondersteuning van ‘de stichting Kids van Bambanani’

 

“Als ik later groot ben, wil ik piloot worden”.

Ofentse

 

Oftense is 5 jaar. Daarmee hoort hij bij de meest kwetsbare leeftijdsgroep in de Zuid Afrikaanse Townships. De overheid regelt niets voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Geen veilige opvang, geen scholen, geen gezond voedsel of schoon drinkwater. Dan is een toekomst als piloot heel ver weg!

 

“Kinderen moeten zorgeloos kunnen dromen, en kind kunnen zijn”.   Ed

Op het kerstevent bij ‘Beauty Health & Living’ op 29 november ‘schenken’ we de gloednieuwe Zuid Afrikaanse Bambanini wijn. Een smaakvolle rode Merlot en een frisse witte Sauvignon Blanc uit het bekende Stellenbosch van de Middelvlei Estate. We proosten op de toekomst van de ‘kids van Stichting Bambanini, en hopen daarmee hun decemberwens ‘een veilig en duurzaam houten speeltoestel’ mee te helpen realiseren.

Uiteraard is deze avond de wijn ook te koop voor €7.50 per fles.

                                                              Goede doelen van Éminence Organics

 

Ook Éminence Organics hecht veel belang aan gezondheid en geluk, en wil de wereld iets teruggeven. Door de aankoop van elk Éminence product wordt er een boom geplant en de Éminence Kids Foundation zorgt dagelijks voor een gezonde maaltijd voor ernstig zieke kinderen.

Doe je mee?

Warme groet,

Annelies Aarts

Over de schrijver
Reactie plaatsen