Employees come first.

If you take care of your employees,

they will take care of your customers

Training voor leidinggevenden in de beauty branche 

Medewerkers die vinden dat ze alles al goed doen, terwijl jij daar anders over denkt. Je wil ze graag bijsturen, maar weet niet goed hoe. Of teamleden die voor zichzelf gaan beginnen of elders gaan werken. Hoe zou je die aan boord kunnen houden? Wellicht ben je zelf doorgegroeid van schoonheidsspecialist naar ondernemer of leidinggevende met een team. Voor velen is het lastig om hun medewerkers écht betrokken te krijgen en te houden.


Herken jij dit?

Annelies Academy

Ontdek nu hoe je dit kunt veranderen

In de tweedaagse training ‘Laat je team stralen!’ gaan we in op de uitdagingen die jij ervaart als leidinggevende. We nemen het belang van het goed inwerken van nieuwe collega’s onder de loep, kijken naar jouw voorbeeldrol op de werkvloer en leren je het model van situationeel leidinggeven. De praktische voorbeelden die we hierbij gebruiken zijn gericht op gastvrijheid en (BLIJ)verkoop zodat je direct met je team aan de slag kunt om meer rendement uit je salon te halen. Dat begint bij het laten stralen van je team. Zij zorgen er immers voor dat klanten met plezier terugkomen en meer besteden. Je krijgt veel handvatten in deze training en neemt praktische checklists en concrete opdrachten mee terug naar je team zodat jullie samen aan de slag kunnen. Op de twee trainingsdagen kun je natuurlijk ook volop putten uit de ervaringen van andere deelnemers.


Annelies Academy

Voor wie?

De training ‘Laat je team stralen!’ is bedoeld voor ondernemers met personeel en leidinggevenden in de beauty branche.

Annelies Academy

Met wie?

Deze training is op open inschrijving. Je neemt deel in een groep van 6 tot 12 deelnemers. De tweedaagse training vindt plaats op de Annelies Academy in Vorstenbosch (tussen Den Bosch en Eindhoven). Tussen de twee dagen zit 4 tot 6 weken.  

Programma 'Laat je team stralen!'

Logo Annelies Academy
 • Succesvol leidinggeven aan jouw beauty team
   • Een goede selectie en goed inwerken
   • Situationeel leidinggeven, met voorbeelden gericht op (BLIJ)verkoop
   • Samen cijferen, over KPI's en doelen stellen 
   • Eigen voorbeeldrol
   • Feedback geven 

Voorafgaand aan de training ontvang je wat vragen ter voorbereiding, tussendoor en na afronding krijg je oefeningen mee voor in de praktijk. Zo helpen we je om ook daadwerkelijk met het geleerde aan de slag te gaan!

Trainer Anouk van de Laar

Deze training wordt gegeven door Anouk van de Laar, een zeer ervaren trainer in de retail en hospitality op het gebied van hospitality, sales en leidinggeven. Haar manier van trainen wordt vaak omschreven als leerzaam en inspirerend.


Zij heeft jarenlange ervaring bij onderstaande bedrijven: