Ontmoeten, elkaar inspireren en samenwerken
04 juni 2018 

Ontmoeten, elkaar inspireren en samenwerken

Toeval bestaat niet, zoveel is mij allang duidelijk. Sinds ik Éminence Organics distribueer ontmoet ik bijzondere mensen. Stuk voor stuk authentiek.  Passend bij het merk en onze bedrijfsvoering, recht uit het hart.

Soms ontmoet je mensen met een bijzondere klik. Dat je elkaar precies aanvoelt en aanvult, alsof je elkaar al jaren kent. Zelfs na één telefoongesprek. Dit was ook het geval met Anita, eigenaar van Medi Spa ArteBella Skin Health.

Anita was al bekend met  Éminence Organics omdat ze hier zo’n 20 jaar geleden in de U.S.A mee gewerkt heeft in de Medi Spa’s die ze opgezet heeft. In Amerika kan niemand om Éminence heen. We bleken verrassend veel overeenkomsten te hebben. Niet vreemd misschien, omdat we hetzelfde soort  bedrijf runden en daardoor eenzelfde visie delen. Ook zij werkte samen met artsen, en combineerde de meer medische peelings en lasers voor problemen of sterke verjonging met natuurlijke huidverbeterende treatments en Skin Care.  Het beste van twee werelden maakt een compleet verhaal was onze beider gedachte. Zij in Amerika, ik in Nederland. Inmiddels is ze alweer enkele jaren geleden in Nederland neergestreken en gaat ze met al haar knowhow een frisse nieuwe start maken. Nog maar heel kort geleden nam ze contact op en noemde het later;

‘A match made in Heaven’

Haar ‘yin’ type deed haar nog wachten op de perfecte timing, mijn ‘yang’ type stimuleerde haar om nu door te pakken. Verweven met de natuur en woonachtig in de schilderachtige omgeving in het buurtschap Archem bij Ommen is ze inmiddels klaar voor de opening van haar Medi Spa. Warm, sfeervol maar zeker ook vernieuwend. Natuurlijk ontbreekt daar Éminence Organics niet. Haar tweetalige uiting komt goed van pas bij haar internationaal netwerk en de internationale school vlakbij in Eerde.

‘Where nature, art and science meet’

‘A fresh beginning, new life with spring, an empty book, it’s pages waiting to be filled. Nature, art and medicine come together to bring forth the inner beauty within you, to reveal the true you’.

Haar plannen en ambitie zijn groot. Door haar internationale ervaring zal ze ook in Nederland niet lang onopgemerkt blijven. Wij hete Anita en haar bedrijf ArteBella Skinhealth van harte welkom als partner. We vinden het een genoegen haar te mogen begeleiden met onze kennis en ervaring en natuurlijk het prachtige Éminence Organics en wensen haar veel succes!

Een van de mooiste wandelroutes van ons land lopen door Archem en Eerde.

Als je nog een reden wilt hebben om eens naar omgeving Ommen (Overijssel) af te reizen, dan schijnt een (berg)wandeling daar zeer de moeite waard te zijn. Zelfs een van de mooiste van het land.

Wie weet is een combinatie van al het moois wat de natuur te bieden heeft jouw bijzonder dagje uit?

Annelies

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen