'Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg'

“Mijn klanten zijn tevreden, velen komen graag terug, maar ik zou zo graag méér resultaat halen uit mijn salon”. Voor veel beauty experts blijft het lastig om meer klanten te krijgen of de juiste klanten te krijgen en om hun omzet te verhogen. Zonder iets aan te smeren, want daar houdt niemand van.


Herken jij dit?

null

Ontdek nu hoe je dit kunt veranderen

In de eendaagse training ‘Van klanten fans maken’ leer je hoe jij die 9 kunt scoren bij jouw klanten. Of noem je ze net als wij liever gasten? Omdat je weet dat je met gastvrijheid het verschil maakt. Is jouw mindset gericht op behandelingen en producten verkopen? Op jouw gasten blij maken? Of op een combinatie daarvan? Wij geloven in BLIJverkoop. Een manier van verkopen waar zowel jouw gast als jijzelf blij van wordt. Een manier die niets te maken heeft met aansmeren, maar juist met inspelen op de wensen van de ander. Hoe je dat doet leren we je graag! We besteden in deze training zowel aandacht aan je mindset als aan praktische vaardigheden. Zo leer je o.a. het 4A model voor het ideale (BLIJ)verkoopgesprek. De training is praktisch en praktijkgericht. Een gezellige lunch en ruimte om te netwerken met collega’s is er natuurlijk ook.


HelMir
Miriam van Geel - HelMir

Wil jij dit ook?

Annelies Academy

De training 'Van klanten fans maken' is bedoeld voor beauty professionals. Voor hen die behandelingen uitvoeren en producten aanbieden. Dat kan als ZZP'er zijn, als medewerker in een salon of als eigenaar van een salon met medewerkers.

Annelies Academy

Met wie?

Deze training is op open inschrijving. Je neemt deel in een groep van 6 tot 10 collega beauty professionals.
Annelies Academy

Wanneer?

De training vindt plaats op woensdag 12 april in Vorstenbosch. Aanvang is om 09:30 en om 16:30 zal de dag worden afgesloten. 

Programma 'Van klanten fans maken'

Logo Annelies Academy
 • Klant of gast? Hospitality maakt het verschil!
 • Score die 9!
  • Mindset: verkopen is helpen te kopen
   • Aansmeren versus BLIJverkoop
   • Altijd +1
   • Het ideale verkoopgesprek: de 4 A's
   • Ken je KPI's: gemiddeld bonbedrag en aantal stuks per klant

Voorafgaand aan de training ontvang je wat vragen ter voorbereiding en na afronding krijg je oefeningen mee voor in de praktijk. Zo helpen we je om ook daadwerkelijk met het geleerde aan de slag te gaan!

Limited

Training van klanten fans maken

€375,-
 • Woensdag 12 april 2023
 • Van 09:30 tot 16:30 
 • Op locatie bij Annelies Academy te Vorstenbosch
 • In elke training is plek voor max. 10 personen 

Trainer Anouk van de Laar

Deze training wordt gegeven door Anouk van de Laar, een zeer ervaren trainer in de retail en hospitality. We beloven je dat als je met haar tips aan de slag gaat, je de investering in deze training in 10 werkdagen hebt terugverdiend!


Zij heeft jarenlange ervaring bij onderstaande bedrijven: