We hebben het niet meer over koetjes en kalfjes in de Beauty & Health branche
10 juli 2018 

We hebben het niet meer over koetjes en kalfjes in de Beauty & Health branche

We hebben het over verlengen van telomeren.

Telomeren bepalen hoe lang we leven en  misschien nog wel belangrijker, hoe goed we ons voelen tijdens ons leven. Grip krijgen op ons lichaam start met kennis. Dit sluit prachtig aan bij de huidige leefstijlgeneeskunde en preventie. Met de kennis van nu hebben we meer invloed dan we ooit hadden.

Verjongen door het verlengen van telomeren

Als consument ben je tegenwoordig onderlegd, of wil je op zijn minst weten wat het is en wat je eraan kunt doen. Preventie is namelijk ook hier het toverwoord. En nooit is het te laat om veranderingen of aanpassingen door te voeren.

Wat zijn telomeren?

De kans is groot dat je hier geen antwoord op kunt geven. Terwijl telomeren dé reden zijn van (versnelde) veroudering, chronische aandoeningen of juist verjongen. Studies suggereren dat niet je leeftijd bepaalt hoe lang je leeft, maar de lengte van je telomeren.

Het feit dat we invloed kunnen uitoefenen op onze gezondheid is bekend, dat dat indirect de telomeren betreft is voor velen nieuw.

Maar dat we ze kunnen verjongen is wel heel goed nieuws.

Tijd om te ontrafelen wat telomeren zijn:

Telomeren zijn een deel van ons DNA. Ons DNA is onze blauwdruk, het bepaalt onze genetische kenmerken als kleur ogen etc. Telomeren  zijn de kapjes, de uiteinden op onze chromosomen.

Stel je het DNA voor als een schoenveter. De plastic uiteindjes zijn de telomeren, (Grieks voor ‘eindstuk’) welke gaan rafelen naarmate we verouderen. Rafelen betekent dat de cellen niet goed meer kunnen  functioneren, en leiden tot sommige leeftijdsgerelateerde aandoeningen zoals hart en vaatziekten, kanker of een haperend immuunsysteem.  Lange telomeren worden geassocieerd met een langer gezonder leven. Elke celdeling rafelen en korten de telomeren wat in. Uiteindelijk kan de cel niet meer delen en sterft de deze. Als de telomeerlengte behouden blijft, of zelfs gedeeltelijk herstelt dan kan de cel zich blijven delen, zelfs de immuuncellen. Door zogenaamd vernieuwde beschermkapjes aan het uiteinde van de veter te bevestigen. Wie had dat ooit verwacht?

Wat kunnen we doen om de telomeerlengte te behouden, of liever nog te verlengen?

Alles start met een gezonde leefstijl. Gezonde voeding, beweging en kracht, stress reductie en mediteren.

En dan is er nu de mogelijkheid om het aan te vullen met de

TIMEBLOCK®   ‘Inspired by Nature’

Door de ontdekking van het mechanisme achter het uurwerk van de cellen weten we dat cellen tijdens het delen beschermd kunnen worden tegen aftakeling.

Timeblock suppletie is ontwikkeld en wetenschappelijk bewezen om de telomeren tot wel 17.7% te kunnen verlengen!

Timeblock bewaart de frisse, jeugdige uitstraling van je huid en lichaam. Het vertraagt het verouderingsproces precies daar waar het begint- in je DNA.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Timeblock uw leeftijd omkeert op celniveau en helpt bij het herstellen en vernieuwen van je huid. Een zachtere, jonger uitziende huid, dikker haar en gezonde nagels. Maar ook meer energie, verbeterde cognitieve vaardigheden en een beter slaappatroon, kortom een jongere jij!

Een op maat gemaakt, hoog geconcentreerd anti-aging voedingsstoffencomplex dat de celregeneratie optimaal ondersteunt. Het voorziet je lichaam van een specifieke mix aan kruidenextracten, vitamines en mineralen die de centrale vitale functies ondersteunen. Het staat gelijk aan 5,95 kg rauw plantaardig voedsel en 3 liter groene thee.

Veel behoeften, slechts een oplossing

Elke timeblock®-capsule zit vol met de pure kracht van de natuur. Slechts twee capsules per dag zijn op die manier voldoende voor het hele lichaam. Je verkrijgt de beste resultaten indien je timeblock® over een langere periode gebruikt. Zo blijft de toevoer van vitamines en mineralen naar het lichaam constant.

Zo prikkelt timeblock® je uitstraling van binnenuit!

  • stimuleert de werking van botten, huid, haar en tanden
  • ondersteunt de celvernieuwing
  • beschermt cellen tegen oxidatieve stress
  • vermindert spier- en gewrichtspijn
  • gaat vermoeidheid tegen
  • ondersteunt de stofwisseling, energie en weefselvorming
  • ondersteunt het immuunsysteem
  • ondersteunt cognitieve functies (geheugen, concentratie etc)
  • ondersteunt het zichtvermogen
  • beschermt bloedvaten onderhoudt een goede spierfunctie

Timeblock Telomeer Day  Capsule

Verbetert de lichaamsfuncties en activeert het energiestofwisselingsproces in iedere cel. Perfect voor toename van vitaliteit en reduceren van stress.

Timeblock Telomeer Night caspule

Optimaliseert de stofwisseling en stimuleert de celdeling, welke in de nacht 10 keer sneller gaat. Om zichzelf te beschermen tegen aanvallen overdag, vult het lichaam haar reservoir in de nacht en brengt de ontgifting op gang.

Een periode van 6 maanden gebruik van Timeblock met daarna een rustpauze is her advies, om de gevoeligheid van de cellen voor de bestanddelen van Time Block te garanderen.

Wil je weten hoe het met je DNA gesteld is? Dan kunnen we een DNA test afnemen.

Voor meer informatie over het gebruik van TimeBlock kun je contact opnemen met

medispa@annelies-aarts.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen