Je bedrijf van je dromen, zou het er ooit van komen?

Je weet heus wel waarom je begonnen bent met je salon en waar je van droomt, maar het lijkt alsof je niet verder komt. Je houdt superveel van je vak, maar heel eerlijk voel je je vaak leeg aan het einde van de dag. Je wil meer, of beter betalende klanten en eindelijk een fatsoenlijk salaris. Je steekt zoveel uren in je bedrijf en je hoofd zit vol, hoe kun je het in hemelsnaam anders aan gaan pakken?


Je bent een gever maar de balans is weg. Je weet soms zelfs niet of je het zo nog wel zo leuk vindt op deze manier. Je hoofd zit vol watten. Het liefst zou je iets minder sores willen en meer willen verdienen.


Je voelt je soms best eenzaam als ondernemer. De vrijheid waar je naar verlangde is ver te zoeken.

Wil jij behalve een kei in je vak ook een kei worden in ondernemen?

Ondernemen is leuk en lastig tegelijk, je moet echt een manusje van alles zijn!

Ondernemen is echt een andere tak van sport, maar wees gerust. Ondernemen is te leren. Jij gaat doen waar je goed in bent, en de rest ga je uitbesteden. Jij gaat je uren bepalen, jij kiest welke klanten je wil bedienen en jij kiest hoeveel je wil verdienen. Of deed je dit allemaal al? 


Ik weet hoe het werkt, omdat ik hetzelfde 'appeltje heb geschild'. Na dertig jaar ondernemerschap is mijn tijd aangebroken om jou te helpen stralen in goed en gelukkig ondernemerschap. Mijn passie! Want wat je hier leert, dat leer je niet van je accountant, je partner of je collega. Ook niet bij de Kamer van Koophandel. Dit is een andere insteek, en het is er één die werkt. 

Hoe dan? 

Je gaat niet langer de 'kunstjes' van de leverancier nabootsen maar kiest je eigen pad. Je gaat je 'eigen merk' worden waardoor je veel meer uniek bent en het veel meer voelt als een jas die past én waardoor klanten jou moeiteloos gaan vinden. 


Hoe? 

Door het volgen van onderstaand traject!

Bouwen aan jouw unieke business

Combinatie online groepstraject van 4 maanden

Ik doe mee!

Hoe zou het voor jou zijn als:

 • Jouw bedrijf nu eens voor je gaat werken?
 • Je eindelijk kunt gaan doen waar je goed in bent en ook het allerliefste doet?
 • De rust zou ervaren wanneer je jouw ideale klant moeiteloos bereikt?
 • Je jouw aanbod en doelstelling glashelder hebt én je op een logische en haalbare manier toewerkt naar het salaris wat je wil verdienen? En tot slot ook nog vrije tijd overhoud?

Dat klinkt toch bijna te mooi om waar te zijn?

We denken te moeilijk

We denken te moeilijk, we gaan zo aan de logica voorbij dat we er blind voor zijn, maar deze (her)start is mogelijk binnen vier maanden, waarbij ik in jouw huid en business kruip en als het ware jouw resetknop ververs. Omdat ik tot jouw kern kom en jouw blinde vlekken (talent) naar boven tover. 


Al vanaf de eerste dag begint de energie te stromen!


De Q&A webinars en de community versterken het nog eens extra! Laat ik er meteen bij vertellen dat ik je het ei van Columbus niet ga leren uitvinden of dat ik alle antwoorden geef op je vragen. 


Ik zet je aan tot actie en zo kom je tot een strak plan van aanpak, en onderneem je actie mét resultaat.  Simpel en doeltreffend.

Bouwen aan jouw unieke business in vier maanden

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat we via een gratis sessie een 'match' blijken te zijn plannen we je start.

Niet alleen je bedrijf, maar ook jijzelf transformeert. 


Uit je comfortzone komt groei op je pad. Zaaien is oogsten.

Sta er niet van te kijken als je vanaf de eerste maand al de vruchten gaat plukken, maar ook soms verwarring zult voelen.

Groeien gaat nooit in één rechte lijn. 

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Annelies stimuleert om direct over te gaan in acties.
Na een coaching gesprek met Annelies merkte ik direct een hele positieve verandering in mijzelf en verkocht in die week ook direct een grote order aan producten en een behandeltraject. Annelies luisterde tijdens het gesprek met oprechte aandacht en kon vrijwel direct tot de kern doordringen. Het grote voordeel van de coaching van Annelies is dat zij een aantal dingen die ik graag wil bereiken al bereikt heeft en daarom voor mij ook een goede coaching partner is. Zij kent immers het klappen van de zweep al. Annelies stimuleert om direct over te gaan in acties.
Mira Mi
Miriam Duijvestijn - Mira Mi Beauty & Well-Being
Wat een vakvrouw, zoveel kennis en enthousiasme, ze inspireert mij iedere keer weer.
Wauw! Een paar maanden geleden ben ik begonnen met een traject bij Annelies .. en wat is dit geweldig! Wat een vakvrouw, zoveel kennis en enthousiasme, ze inspireert mij iedere keer weer. In 3 maanden tijd zoveel geleerd, zoveel positieve veranderingen. Samen gaan we mijn salon concept nog unieker maken en ik heb zojuist een volgend traject bijgeboekt. Wil jij groeien met jouw bedrijf en ben jij klaar om mega geïnspireerd te worden, bel Annelies 👌❤
Liefs van een ontzettend blije klant!
Salon Adagio
Rosanne Navis - Salon Adagio
De spiegels en bewustwording waren confronterend maar zo waardevol en leerzaam!
Na een mooi gesprek tijdens een presentatie waar Annelies gastspreker was, heb ik een geweldig traject bij Annelies mogen volgen. Ik ben mijn praktijk gestart met een visie vanuit mijn hart, maar wat is het dan waardevol om te mogen brainstormen met zo'n ervaren onderneemster in hart en nieren, die dezelfde taal spreekt en je ook begrijpt. De spiegels en bewustwording waren confronterend maar zo waardevol en leerzaam! Dank je wel Annelies!
Daily Balance Massage
Claudia Buhre - Daily Balance Massage

Het traject

Programma

 • Persoonlijke online kick-off sessie waar je staat en waar je naartoe wil groeien
 • Online leeromgeving met video's en 8 modules
 • Fysiek werkboek met opdrachten
 • Presentatie van jouw bedrijf op PowerPoint met reflectie en vooruitgang
 • Actieve community op eigen platform, hierop worden vragen en successen gedeeld, en beantwoord ik alle vragen
 • Maandelijkse Q&A masterclass met de op dat moment deelnemende groep
 • Drie 1-op-1 sessies gedurende het traject inclusief eindevaluatie 
 • 1 live dag in de Annelies Academy in Vorstenbosch

Vanaf dag één kun je al progressie boeken

Aan het einde van dit traject weet je hoe je jouw valkuilen kunt omzeilen en je sterktes kunt inzetten met de hervonden balans. Alles is helder en georganiseerd en het maken van keuzes is niet meer moeilijk. Je weet waar je staat, waar je naartoe wil en wat je te doen staat om je doel te bereiken. Je hebt er superveel zin in en kijkt al uit naar de volgende stap, omdat deze groei naar meer smaakt. 

Mooi bij Mayke

Een hele tijd geleden begon ik met de coaching van Annelies. Als ik ergens in mijn leven tot nu toe super blij mee ben, is het met deze stap. Na de geboorte van ons tweede kindje wist ik even helemaal niet meer wat ik wilde. Zowel met mijn bedrijf als met mezelf.
Toen kwam Annelies op mijn pad.


In het begin was het heel confronterend. Annelies keek echt met me mee naar wie IK nou ben, en wat er bij mij past. Ik voel me gehoord en gezien. Annelies is oprecht, eerlijk, heeft een luisterend oor, en is in staat om het beste in me naar boven te halen. Ik stond stil in mijn leven, en door dit coachingstraject maak ik reuze sprongen.


Annelies is voor mij de perfecte coach, omdat ze heel lief en meegaand kan zijn, maar ook die schop onder mijn kont kan geven die ik soms zo hard nodig heb. Ik kan me niet voorstellen dat ik verder ga zonder Annelies als coach. Voor mij is dit de investering dubbel en dwars waard, en ik ben heel blij dat ik Annelies heb leren kennen. Sinds ik met Annelies bezig ben, is mijn omzet dik verdubbeld. Ik heb weer plezier in mijn werk (en mijn prive), ik weet waar ik voor sta, en waar ik naartoe wil. Annelies voelt voor mij als mijn zakelijke moeder, waar ik altijd op terug kan vallen. Waar ik welkom ben, en waar ik mag zijn wie ik ben!

Mayke Wagenaars - Mooi bij Mayke

Schrijf je niet in als:

 1. Je wacht om gered te worden 

Wat ik van je vraag is je commitment en opvolging van opdrachten en actieplannen. 
Het kost je niet meer dan een halve dag of avond per week, los van je eigen acties, maar die horen bij je bedrijfsvoering.

Hiermee maak je meteen extra omzet. 


Ik zet me voor de volle 100% in om jou te ondersteunen richting je droomleven, maar alleen samen gaat het lukken! 

Afhankelijk van jouw ambitie en gretigheid ga je een grote groei doormaken! En dat lukt niet binnen je comfortzone. 

Als je het nu aandurft en ervoor gaat dan kan ik je zeggen dat alles mogelijk is!

Stel je voor

 • Dat binnen dit traject van 4 maanden je concept krachtig staat
 • Dat je meer rust en energie ervaart omdat je weet wat je te doen staat 
 • Dat je doelen omgezet worden in plannen van aanpak
 • Dat je richting je droomleven gaat werken
 • Dat je er niet alleen voor staat, maar feedback en steun vindt bij de groep
 • Dat je omzet meteen sprongen maakt
 • Dat je weet welke keuzes je moet maken 
 • Dat je nog veel meer gaat doen wat bij je past!

Zoveel resultaat in slechts 4 maanden, voor een investering die je in no-time terugverdient. In geld én in tijd. Omdat je alle ballast van je af gaat gooien, die jouw energie en tijd opslurpen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het traject duurt 4 maanden, en je werkt in tijden dat het jou uitkomt. De masterclasses zijn op vastgestelde data online, en zijn terug te kijken indien je niet aanwezig kunt zijn. Live online verdient echter de voorkeur! Plan voor jezelf een halve dag per week om aan de online lessen en opdrachten te werken, en vergeet niet om tijd te blokken in je agenda voor de online masterclasses. 


Het traject is on-going, wat betekent dat je maandelijks in kunt stappen na de kick-off sessie. Je opdrachten maak je zelf, je hoeft niet met de groep te delen wat je niet wil. 

Waar zou je op wachten?

€ 2000,-

Bouwen aan jouw unieke business 

 Vragen en antwoorden:

Wat als ik niet aanwezig kan zijn bij een Q&A? 
De masterclasses staan altijd gepland op vrijdagochtenden om 9.00 uur op de oneven weken, met uitzondering van vakanties, en duren c.a. 1 tot 1.5 uur. Kun je er onverhoopt een niet bijwonen, het kan worden teruggekeken. Live heeft echter sterk de voorkeur. Een kwestie van plannen. Hierin behandelen we ingeleverde opdrachten van enkele deelnemers, wat leerzaam is voor iedereen.

Wanneer is de live dag? 
Als extra bonus is er een live dag als afsluiting van jouw traject op een vooraf vastgestelde datum. Deze kan niet veranderd of ingehaald worden. Deze wordt tijdig bekend gemaakt. Vier maanden later ben jij veranderd, is je bedrijf veranderd en gaat er een nieuwe wereld voor je open. Een bedrijf is, net zoals jij, niet statisch. Blijven werken aan jezelf en je bedrijf is daarom zinvol. Altijd. Bovendien is het de beste investering die je ooit kunt doen.

Waarom een groep? 

Laten we het wiel niet steeds opnieuw uitvinden! Niet honderd keer hetzelfde vertellen. We zijn groepsdieren. Niemand komt in beweging zonder uitdaging of verantwoordelijkheid. Gelijkgestemden die met hetzelfde doel bezig zijn en tegelijkertijd zo verschillend zijn. Concurrentie bestaat niet als je uniek bent. Je leert zoveel van elkaar met een positieve mindset én een stok achter de deur.


Er zijn toch ook 1-op-1 calls?

Tijdens het traject heb je recht op 4 privé zoomcalls met mij. Deze dienen tijdig te worden ingepland. Dit bespreken we tijdens de gratis sessie. 

Ja, dat wil ik!
Super dat je zo enthousiast bent! Maar om te kunnen bouwen, is er een fundament nodig. Anders bouw je op drijfzand, en stort het huis alsnog in elkaar. Het fundament? Dat ben jij. Om deze reden is de online training ‘verbeter je business, begin bij jezelf’ een must. Hier lees je meer over onder het kopje verbeter je business, begin bij jezelf in de menubalk. 


Ben jij razend benieuwd om jezelf te leren kennen én in een bullet journal te leren werken? (het gouden boekje van elke topondernemer?) Denk je dat jij dit allemaal beheerst, en dat je deze eerste training niet nodig hebt of heb je deze al gevolgd, dan nodig ik je graag uit voor een online call om te kijken of we een match zijn.


Een match zijn? Om het jouw investering en kostbare tijd waard te maken, maar ook die van mij. Aan een dood paard trekken is namelijk zinloos, de motivatie moet er zijn. Alleen als ik je echt kan helpen én jij aan de slag gaat, dan gaat er gegarandeerd iets heel moois ontstaan. Dan verdien je je geld al in de eerste maanden ruimschoots terug.


Denk je dat je het allemaal zelf wel kunt? 
Omdat je al jarenlang ondernemer bent? Dat dacht ik ook, maar ik durf te zeggen dat de eerste twintig jaar eigenwijs alleen ondernemen me niet de allerbeste ondernemer maakte. De tien jaren daarna mét coaching leverde het veelvoudige resultaat op! Dus ja, ook voor ervaren ondernemers is het een gouden stap.

Waarom zou je het bij mij volgen?
Door mijn dertig jarig ondernemerschap in jouw branche kan ik de mentor zijn, ik ken de markt van binnen en buiten en ben een visionair en ideeëntank. Mijn opleiding tot gecertificeerd trainer en diverse coaching trajecten maken het plaatje compleet. Het traject ‘bouwen aan jouw unieke business’ heb ik in een pilot sessie gedraaid en is succesvol gebleken met veel persoonlijke en zakelijke groei. Het risico is dus minder dan welke investering ook.


Je hebt nu geen tijd?

Juist als je geen tijd hebt, zou ik geen minuut langer meer wachten om te starten. Tijd is je kostbaarste goed. Tijd kun je winnen door het volgen van het traject.


Ga je de knoop doorhakken?

Twijfel je nog of heb je vragen die nog niet beantwoord zijn in bovenstaande? Of ben je zo enthousiast dat je niet kunt wachten? Ik hoop je snel te ontmoeten, ik popel om van professionals de beste ondernemers te helpen maken!

Wanneer kan ik starten? 
Het mooie van dit traject is dat jij kunt instappen wanneer jij wilt! Mits ik tijd heb voor de startsessie en je toegang krijgt. Wacht niet te lang. Je zit op een goudmijn. Ik zie je mail graag tegemoet en beloof snel te reageren!