Wil jij behalve een kei in je vak ook een kei worden in ondernemen?

 • Omdat je keihard werkt, maar te weinig grip hebt op je business
 • Omdat je onderaan de streep te weinig overhoudt
 • Omdat je te weinig (kopende) klanten hebt
 • Omdat je door de bomen het bos niet meer ziet
 • Omdat je wel weet wát, maar niet hoe je het aan moet pakken
 • Omdat je het gevoel hebt niet verder te komen
 • Omdat je geen tijd overhebt, maar altijd brandjes aan het blussen bent
 • Omdat het anders loopt dan je had gehoopt
 • Omdat je bang bent voor wat er allemaal gaat komen
 • Omdat je door wil groeien!

Enne, ondernemen is geen hogere wiskunde!

Hoe gaaf klinkt het jou in de oren als je je droom gaat realiseren in een tijdspad en actieplan wat je plant? Hoe lijkt het jou als alles zoveel helderder en eenvoudiger wordt dan je ooit had kunnen denken? Wat zou je ervan vinden als je je omzet gaat plannen en je salaris eindelijk wordt zoals je verlangde? Hopen brengt je niet verder, actie wel.

Bouwen aan jouw unieke business

Je hebt een mooie salon, praktijk of bedrijf. Je hebt een of meerdere merken, behandelingen en klanten. Toch loopt een en ander niet altijd zoals gehoopt of verwacht. Je loopt achter de feiten aan of wil de regie terug. Je wil een goed plan van aanpak om je doelen en dromen te verwezenlijken maar weet niet waar te beginnen of hoe het aan te pakken.


Tot nu!

Het kan namelijk allemaal beter en slimmer én een stuk eenvoudiger.

Ondernemen is leuk en lastig tegelijk, je moet echt een manusje van alles zijn!

Ondernemen is echt een andere tak van sport, maar wees gerust. Ondernemen is te leren. Jij gaat doen waar je goed in bent, en de rest ga je uitbesteden. Jij gaat je uren bepalen, jij kiest welke klanten je wil bedienen en jij kiest hoeveel je wil verdienen. Of deed je dit allemaal al?


Ik weet hoe het werkt, omdat ik hetzelfde ‘appeltje heb geschild’. Na dertig jaar ondernemerschap is mijn tijd aangebroken om jou te helpen stralen in goed en gelukkig ondernemerschap. Mijn passie! Want wat je hier leert, dat leer je niet van je accountant, je partner of je collega. Ook niet bij de Kamer van Koophandel. Dit is een andere insteek, en het is er één die werkt.


Ik heb namelijk een half jaar een pilot gedraaid met succes!

Hoe dan? 

Na de online training ‘verbeter je business, begin bij jezelf’ die je hebt gevolgd, heb je inzichten gekregen.


Maar hoe nu verder? 


Dat was de vraag, en dit groepstraject is daarop het antwoord. Behalve de online video’s en opdrachten gaan we elkaar online (en zelfs één keer live) ontmoeten en samenwerken. Daar zit een ongelooflijke kracht in, je leert zoveel van anderen. En we hebben met zoveel herkenbare problemen te maken!


Problemen zijn er trouwens om te groeien. Als je de top van een berg hebt bereikt, dan sta je weer aan de voet van een volgende berg die je mag bedwingen. Een leven lang leren, een leven lang groeien. Maar dan wel op een manier die bij jou past!

Wat ga je leren/ veranderen?

Je gaat verrast zijn over de nieuwe opzet van jouw aanbod, die je zelf maakt. Misschien ga je er wel een hoop uit gooien. Je leert je omzet plannen en je ideale klant kiezen. Je krijgt inzicht in je cijfers en weet hoe je daarop kunt sturen. Je leert doelstellingen maken, korte en lange termijn, en die ook verwezenlijken. Je gaat niet langer de ‘kunstjes’ van de leverancier nabootsen maar kiest je eigen pad. Je gaat je ‘eigen merk’ worden waardoor je veel meer uniek bent, en het veel meer voelt als een jas die past én waardoor klanten jouw moeiteloos gaan vinden.


Kortom, je gaat er heel veel uithalen. Je verdient deze investering in no time ruimschoots terug als…. je commitment toont. Bereid bent ervoor te gaan. Ik ben verantwoordelijk voor wat ik deel en hoe ik jou inspireer, jij bent verantwoordelijk voor wat je ermee doet en hoeveel je eruit haalt. Hoe actiever je meedoet, hoe sneller je groeit.


Enne. Niks menselijks is ons vreemd. De kracht van kwetsbaarheid is dat je groeit en heel veel hulp ontvangt. Dus staat niets ons meer in de weg om samen te gaan knallen. Om jouw droom te gaan verwezenlijken!

Stel je voor

 • Dat binnen dit traject van 4 maanden je concept krachtig staat
 • Dat je meer rust ervaart en meer energie omdat je weet wat je te doen staat
 • Dat je doelen omgezet worden in plannen van aanpak
 • Dat je richting je droomleven gaat werken
 • Dat je er niet alleen voor staat, maar feedback en steun vindt bij de groep
 • Dat je omzet meteen sprongen maakt
 • Dat je weet welke keuzes je moet maken
 • Dat je nog veel meer gaat doen wat bij je past!

Zoveel resultaat in slechts 4 maanden, voor een investering die je in no-time terugverdient. In geld én in tijd. Omdat je alle ballast van je af gaat gooien, die jouw energie en tijd opslurpen.

Hoelang duurt het traject en hoeveel tijd gaat me dat kosten en wanneer kan ik instappen? 

Het traject duurt 4 maanden, en je werkt in tijden dat het jou uitkomt. De masterclasses zijn op vastgestelde data, en zijn terug te kijken indien je niet aanwezig kunt zijn. Live verdient echter de voorkeur! Plan voor jezelf een halve dag per week om aan de online lessen en opdrachten te werken, en vergeet niet om tijd te blokken in je agenda voor de online masterclasses.


Het traject is on-going, wat betekent dat je maandelijks in kunt stappen na de kick-off sessie. Je opdrachten maak je zelf, je hoeft niet met de groep te delen wat je niet wilt. 

Waar zou je op wachten?

Wanneer dit traject niet voor jou is

 1. Als je niet gemotiveerd bent, en niet bereid bent om uit je comfortzone te gaan. De wil om persoonlijk en met je bedrijf te groeien naar de meest gelukkige en succesvolle versie vergt een verandering
 2. Als je geen commitment toont, passief bent en je lessen met opdrachten niet opvolgt. Dan is het zonde van jouw geld, en heeft het een negatieve invloed op de groep. Bovendien is het mijn missie om mensen verder te helpen, niet om ze te redden

Heb je het gevoel dat dit echt op jouw lijf geschreven is? Dat het precies is wat jij nodig hebt? 


Meld je dan aan voor een korte gratis zoom sessie waarin we kijken of we een match zijn, geheel vrijblijvend! 

€ 1250,-

Bouwen aan jouw unieke business 

 • Groepstraject / Online coaching 
 • Eventueel te betalen in 4 termijnen van €350,-
 • Je start met een persoonlijke, individuele intake via zoom van 2 uur. In kaart brengen van pijnpunten en groeiwensen. Huidige situatie en gewenste situatie komen in beeld
 • 8 modules via een online platform. Aan de hand van video/opdrachten en een werkboek wat je thuisgestuurd krijgt. In deze modules wordt je bedrijf opnieuw onder de loep genomen en ga je zeer waarschijnlijk schrappen/ personaliseren/unieker worden. Je krijgt overzicht en ook voor de klant wordt het veel duidelijker. Je trekt je ideale klanten aan en het lijkt alsof alles gaat stromen, zelfs je geld!
 • Een twee wekelijkse Q&A/masterclass zoom live (8x in jouw traject) met de deelnemende groep op een vast tijdstip
 • 2x prive zoom call van circa 1 uur naar aanleiding van de gemaakte opdrachten
 • Deelname op een besloten groep van deelnemers van ditzelfde traject gedurende het traject. In deze groep krijg je gelegenheid al je vragen te stellen waarop ik spoedig antwoord. Tegelijkertijd is de groep er ook voor elkaar. Om van elkaar te leren, door elkaar geïnspireerd te worden en elkaar te helpen.
 • Bonus: 1 live dag in Vorstenbosch
 • Bonus 2: deelname aan Webinar over verkoop
 • Bonus 3: regelmatige inspiratie via besloten community

 Vragen en antwoorden:

Wat als ik niet aanwezig kan zijn bij een Q&A? 
De masterclasses staan altijd gepland op vrijdagochtenden om 9.00 uur op de oneven weken, met uitzondering van vakanties, en duren c.a. 1 tot 1.5 uur. Kun je er onverhoopt een niet bijwonen, het kan worden teruggekeken. Live heeft echter sterk de voorkeur. Een kwestie van plannen. Hierin behandelen we ingeleverde opdrachten van enkele deelnemers, wat leerzaam is voor iedereen.

Wanneer is de live dag? 
Als extra bonus is er een live dag als afsluiting van jouw traject op een vooraf vastgestelde datum. Deze kan niet veranderd of ingehaald worden. Deze wordt tijdig bekend gemaakt. Vier maanden later ben jij veranderd, is je bedrijf veranderd en gaat er een nieuwe wereld voor je open. Een bedrijf is, net zoals jij, niet statisch. Blijven werken aan jezelf en je bedrijf is daarom zinvol. Altijd. Bovendien is het de beste investering die je ooit kunt doen.

Waarom een groep? 

Laten we het wiel niet steeds opnieuw uitvinden! Niet honderd keer hetzelfde vertellen. We zijn groepsdieren. Niemand komt in beweging zonder uitdaging of verantwoordelijkheid. Gelijkgestemden die met hetzelfde doel bezig zijn en tegelijkertijd zo verschillend zijn. Concurrentie bestaat niet als je uniek bent. Je leert zoveel van elkaar met een positieve mindset én een stok achter de deur.

Ja, dat wil ik!
Super dat je zo enthousiast bent! Maar om te kunnen bouwen, is er een fundament nodig. Anders bouw je op drijfzand, en stort het huis alsnog in elkaar. Het fundament? Dat ben jij. Om deze reden is de online training ‘verbeter je business, begin bij jezelf’ een must. Lees hier meer over deze training. ….


Ben jij razend benieuwd om jezelf te leren kennen én in een bullet journal te leren werken? (het gouden boekje van elke topondernemer?) Denk je dat jij dit allemaal beheerst, en dat je deze eerste training niet nodig hebt of heb je deze al gevolgd, dan nodig ik je graag uit voor een online call om te kijken of we een match zijn.


Een match zijn? Om het jouw investering en kostbare tijd waard te maken, maar ook die van mij. Aan een dood paard trekken is namelijk zinloos, de motivatie moet er zijn. Alleen als ik je echt kan helpen én jij aan de slag gaat, dan gaat er gegarandeerd iets heel moois ontstaan. Dan verdien je je geld al in de eerste maanden ruimschoots terug.


Denk je dat je het allemaal zelf wel kunt? 
Omdat je al jarenlang ondernemer bent? Dat dacht ik ook, maar ik durf te zeggen dat de eerste twintig jaar eigenwijs alleen ondernemen me niet de allerbeste ondernemer maakte. De tien jaren daarna mét coaching leverde het veelvoudige resultaat op! Dus ja, ook voor ervaren ondernemers is het een gouden stap.

Waarom zou je het bij mij volgen?
Door mijn dertig jarig ondernemerschap in jouw branche kan ik de mentor zijn, ik ken de markt van binnen en buiten en ben een visionair en ideeëntank. Mijn opleiding tot gecertificeerd trainer en diverse coaching trajecten maken het plaatje compleet. Het traject ‘bouwen aan jouw unieke business’ heb ik in een pilot sessie gedraaid en is succesvol gebleken met veel persoonlijke en zakelijke groei. Het risico is dus minder dan welke investering ook.


Je hebt nu geen tijd?

Juist als je geen tijd hebt, zou ik geen minuut langer meer wachten om te starten. Tijd is je kostbaarste goed. Tijd kun je winnen door het volgen van het traject.


Ga je de knoop doorhakken?

Twijfel je nog of heb je vragen die nog niet beantwoord zijn in bovenstaande? Of ben je zo enthousiast dat je niet kunt wachten? Ik hoop je snel te ontmoeten, ik popel om van professionals de beste ondernemers te helpen maken!

Wanneer kan ik starten? 
Het mooie van dit traject is dat jij kunt instappen wanneer jij wilt! Mits ik tijd heb voor de startsessie en je toegang krijgt. Wacht niet te lang. Je zit op een goudmijn. Ik zie je mail graag tegemoet en beloof snel te reageren!