Ontdek de trajecten van Annelies Academy

Haal meer uit je (beauty) onderneming!

Dé succesfactor voor beauty ondernemers

Dat je een passie voor je vak hebt mag duidelijk zijn, maar vind jij het ondernemen ook zo tof? Wil jij behalve een beauty expert ook een topondernemer worden? Dan kan ik jou verder helpen!

Ondernemen is namelijk een heel andere tak van sport dan je vak uitoefenen. Toch start een grote groep met een eigen onderneming, en lopen daar vervolgens tegen vele obstakels aan. 

Herken jij de volgende problemen?

  1. Weinig winst
  2. Weinig klanten
  3. Hoge kosten
  4. Weinig tijd
  5. Lekkende energie
  6. 1000 dingen in je hoofd die je moet doen
  7. Wat vandaag goed is, is morgen alweer verouderd
  8. Je voelt je eenzaam en alleen staan
  9. Het is zo moeilijk focus te houden
  10. Een goed plan? Ik ben al blij als ik de week gepland krijg

Intussen droom je verder, maar het gaat niet of moeizaam vooruit. Je kunt financieel maar net rondkomen terwijl je zo hard werkt. Is dat wat je voor ogen had, heel eerlijk? 

Loopt je bedrijf op rolletjes en voel je je er erg comfortabel bij? Dan is deze Academy niet voor jou. Of toch wel?

Heb je behoefte aan meer inkomen, meer klanten of meer grip op je tijd? Voel je je eenzaam als ondernemer of zie je niet waar je naartoe wilt? Ben je extreem gemotiveerd om te leren én te groeien naar een gelukkige en succesvolle ondernemer? Wil je meer vrije tijd en winst? En vooral, wil je persoonlijk groeien om de fijnste persoon te zijn voor jezelf, je omgeving én je klanten? 


Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Stop met leren, ga toepassen!

Je bent een expert in je vak, maar je bent ook ondernemer geworden. Stilstaan is achteruitgang, helemaal in een sterk veranderende wereld. We verkopen geen product maar een oplossing. En niemand anders dan jijzelf bent het merk. 

Geen moeilijke toestanden, maar direct toepasbare en praktijkgerichte lessen en inzichten. Om jouw mooiste bedrijf te runnen met dito resultaat!

Trajecten van Annelies Academy

Verbeter je business, begin bij jezelf

Een succesvolle business bouw je op een stevig fundament, dat fundament ben jij. Vanuit jouw kernwaarden kan een bedrijf groeien en weet je welke keuzes je moet maken die je verder brengen. Je ervaart meer geluk en zet doelen om in actie.

In 10 modules ga je opnieuw op ontdekkingsreis en ontwikkel je een eigen portfolio met een doelen- en actie boek. Je wordt wakker geschud, krijgt inzicht en overzicht. Je bent verrast, er gaat een wereld voor je open. Je weet wat je te doen staat. 

Bouwen aan jouw unieke business

Een 4 maanden online traject met persoonlijke en groep sessies waarbij je (aangepaste) concept staat als een huis. Een strategisch groeipad naar het bereiken van jouw doelen.