Oma gaat bloggen

Ruim de vijftig gepasseerd ga ik mijn tweede passie ten uitvoer brengen, of is het mijn derde?  Vragen als ‘waarom’? en “heb je nog niet genoeg te doen”? zijn niet relevant als het over een passie gaat. De verhalen zitten spontaan in mijn hoofd, en ik houd ervan om te verbinden en samen te werken. Ik heb zoveel inspiratie en ideeën die ik in ‘de wacht’ heb staan. Vaak komen ze ‘s nachts spontaan opborrelen, daarom heb ik ook altijd pen en papier langs mijn bed liggen. Ik heb al meerdere opzetten voor een boek liggen, ook dat gaat er komen. De datum is al geprikt.

Ik vind het heerlijk om te schrijven over mijn bevindingen en inzichten, maar vind het nog fijner als de ander daar iets aan heeft of iets mee kan. Ik geloof in de kracht van samenwerken en delen. Juist het ouder zijn biedt hier zoveel voordelen, je leert nooit meer dan door ervaring.

Ik ben aangekomen aan een nieuwe fase in mijn leven. Onze kinderen en kleinkind verlaten in een maand tijd het huis. Ons kleinkind heeft bijna vier jaar bij ons gewoond, omdat ze vroeger kwam dan gepland maar daarom niet minder welkom was. Van een druk gezin naar stilte in huis.

Hoewel het een behoorlijke overgang is, zijn we er eerlijk gezegd ook wel aan toe. Ons bedrijf (Annelies Medi Spa ) slokt nog behoorlijk wat aandacht op en we zijn bezig met een volgende grote uitdaging! Wat dat is kan ik nu nog niet vertellen.

Dus betekent het dat we op onze leeftijd nog een heel avontuur aangaan, en wat maakt het leven nu spannender dan een avontuur aangaan? Ik heb het nodig, en voel me daar heel energiek bij! Oud is niet meer oud.

Ik hoop jou mee te nemen in mijn energie en euforie, maar beloof dat ik het niet zal gaan romantiseren. Ik wil me kwetsbaar opstellen en eerlijk zijn dat niet alles altijd zo geweldig is als het soms lijkt. Maar ik ben nou eenmaal wel een positief ingesteld mens en denk in oplossingen. Ik omzeil de beren op de weg en zie de kansen en mooie dingen. Ik kan mijn creativiteit kwijt en de chaos in mijn hoofd bundelen in onderwerpen op mijn blogsite.

Wat is jouw passie?

Groet,
Annelies

Over de schrijver
Wilson Bosch
Door

Wilson Bosch

op 07 Oct 2016

Natuurlijk Annelies, bruisend als altijd!!"Steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en mooie ontwikkelingen houdt je jong en fier. Het geeft je energie voor het leven. "

Berna
Door

Berna

op 07 Oct 2016

Super Annelies, ik ben ontzettend benieuwd naar jouw plannen en ideeën , dank voor het delen ! Go for it !

Lianne Bosch
Door

Lianne Bosch

op 07 Oct 2016

Spannend ✍

Jeroen en Mieke
Door

Jeroen en Mieke

op 08 Oct 2016

Mooi om te horen en gaaf hoe oprecht je bent! Succes! Gr J&M

Jose Conrads
Door

Jose Conrads

op 08 Oct 2016

Energieke en passievolle Annelies, Veel succes met dit gave idee..

Ingrid ten Broeke
Door

Ingrid ten Broeke

op 08 Oct 2016

Beste Annelies,Wat een uitdaging ga je aan! Een stukje van jezelf delen met de wereld! Het geeft zeker energie dat mag ik inmiddels op een andere manier ontdekken! Ik wens je heel veel succes en ik hoop dat je er enorm van kunt genieten!

Joke Schoenmakers
Door

Joke Schoenmakers

op 08 Oct 2016

Ik ga je volgen :))

Mirjam
Door

Mirjam

op 08 Oct 2016

Ontzettend leuk! En leeftijd speelt pas een rol als je het zelf een rol laat spelen... Mooie inspiratie.Liefs, Mirjam

Wilco
Door

Wilco

op 08 Oct 2016

Natuurlijk Annelies, ik kijk nu al uit naar je volgende Blog.

Paul
Door

Paul

op 08 Oct 2016

Trots. p.s. ik volg ze al heel lang!

Mathieu
Door

Mathieu

op 08 Oct 2016

Natuurlijk. Zo ben je.

Ine Waarts
Door

Ine Waarts

op 08 Oct 2016

Wat geweldig Annelies!Met de positieve instelling die jij hebt gaat dat helemaal goed komen. Geen praatjes, maar daden. Ik heb grote bewondering voor jou als ondernemer, maar vooral dat ik je ken als een deskundig lief betrokken mens, moeder, oma, werkgeefster en collega! Heel veel succes met je nieuwe uitdaging! Ik ga je zeker volgen! Xx

Ardith Manders
Door

Ardith Manders

op 08 Oct 2016

Ik volg het met belangstelling. Succes!

Maike
Door

Maike

op 08 Oct 2016

Mooi geschreven! Veel succes en plezier met deze nieuwe uitdaging!

Doret Schulkes
Door

Doret Schulkes

op 08 Oct 2016

Hoi Annelies, Veel succes met bloggen. Mijn passie is een Heerljk Huis voor iedereen bereikbaar te maken. SInds drie jaar schrijf ik daarom ook regelmatig blogs met tips waar mensen thuis wat aan hebben. KLeine aanpassingen met veel resultaat, of dingen waar je zelf nog nooit bij stil hebt gestaan. /http://www.doretschulkes.nl/blog/ Het is inderdaad heel leuk om te doen! Ben benieuwd naar jou volgende blog

Mirjam
Door

Mirjam

op 09 Oct 2016

Heel veel succes Annelies en ook ik ben benieuwd wat je gaat doen! Fijne zondag en ik ga je volgen :-)

Marjolijn
Door

Marjolijn

op 09 Oct 2016

Geweldig Annelies, heel goed! Je hebt een heel prettige schrijfstijl en het feit dat je dit start, inspireert ook mij! Heel veel succes!!

Annelies
Door

Annelies

op 10 Oct 2016

Heel hartelijk dank voor jullie lieve, enthousiaste en motiverende reacties op mijn eerste blog! Dit bevestigt voor mij weer des te meer mijn keuze om te gaan schrijven. Binnenkort meer!

Helma
Door

Helma

op 11 Oct 2016

Hoi Annelies. Heel veel succes en ik blijf je volgen. Liefs Helma

Ton
Door

Ton

op 12 Oct 2016

"Touching" ! Ik ken je niet Annelies maar je verhaal spreekt me aan.

yvonne
Door

yvonne

op 31 Oct 2016

Top Annelies! Goed bezig! Je hebt een mooie manier van schrijven. Leuk om te lezen! Succes met je nieuwe uitdaging. Ik heb bewondering voor je! Liefs,Yvonne

Reactie plaatsen