Beauty & business insights membership

Eén jaar lang inspiratie, valkuilen en informatie ontvangen, gewoon via de app!

Een membership waar jij écht waarde uit haalt!

Hoe onrustiger de wereld, hoe meer eenvoud ik wil toepassen. Toch is meebewegen een must en moet je bereid zijn om mee te veranderen, maar wel op jouw manier. Jij bent mega druk en moet daarnaast nog zoveel bijhouden, bijna niet te doen.


En daar heb ik een gaaf membership voor ontwikkeld. Heel eenvoudig via de community whatsapp. Hierin deel ik mijn wekelijkse dosis inspiratie, valkuilen en informatie die ik recht uit de praktijk, het leven en uit al mijn trainingen en boeken haal. Zodat het uit mijn hoofd is én ik jou hiermee kan inspireren!


Geen reacties, behalve een duimpje omhoog of omlaag als je het geluisterd hebt. Of een hartje als je er veel waarde uithaalt.


Gemiddeld drie keer per week praat ik je al wandelend bij met korte verhalen en inzichten die ertoe doen.

Met tips die je motiveren, aanzetten tot actie en meteen leiden tot meer verkoop.  

Holistic beauty & business insights membership

Eén jaar volledige toegang tot de community whatsapp

Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden via onderstaande knop en je hebt mij een jaar lang in je oor!  Het houdt je in beweging, je voelt je minder alleen en onderschat niet wat één enkel inzicht voor verandering teweeg kan brengen.


Superleuk dat je erbij bent!


P.S. ik ben gek op impulsieve acties en barst van de ideeën, dus wees gewaarschuwd  😉

Holistic beauty & business insights membership

Eén jaar volledige toegang tot de community whatsapp

€195,- excl. BTW

Eén jaar volledige toegang tot de community